Choď na obsah Choď na menu

Zoznámte sa s rodinou Alto

28. 11. 2011

Zoznámte sa s...

rodinou Alto

Rozhodla som sa, že spravím niečo nové a to je toto. Ale všetko je vyvsetlené v celom článku.




Ahoj! Ja som Sely a to dievča vedla mna je moja sestra Cia. Bývame v malom domčeku pri pláži a pracujeme ako novinárky alebo niečo také. Chodíme k známym ľudom a pýtame sa ich aký mali život a aký ho majú teraz. Dnes sme dostali správu z úradu, aby sme išli k Altovým. Altový su veľmi bohatý. Pán Alto vlastní kopu podnikov v Sunset Valley a pani Altová vychováva doma svoju dcéru. Zavolali sme im, a spýtali sme sa ich, či k nim môžme ísť. Pani Altová súhlasila, no akonáhle sa dostal k telefonu pán Alto hned sa naše plány zrútili. Ale nakoniec sme ich predsa len presvedčili...




Prišli sme k Altovým. Dalej sme sa nepopovážili ísť. Stáli sme na ich určite drahom chodníku a čakali. Čakali a čakali... Ale nikto nevychádzal. Cia si držala spotené ruky a ja som sa držala za moje rozpálené líce. Cia no tak pod ideme... zahlásila som, lebo ma už nebavilo čakať pred ich domom a dívať sa naň. Už som sa naň nadívala dosť.







Prišli sme k dverám a dohadovali sa kto z nás zaklope. Strihli sme si a vyhrala som ja. Čiže Cia musela zaklopať. Zaklopala raz, potom dva raz, potom tri razy... Ale nikto nám neišiel otvoriť. Chytila som sa skla a priblížila som hlavu ku skleneným dverám.


A práve vtedy sme zbadali dievča. Naozaj zvláštne oblečené dievča. Otvorilo a poobzeralo sa. Otočila sa a ja som stihla Cie zašpkať: Myslíš si, že je to tá dcéra Altových? Cia mykla plecami a úplne potichučky mi odpovedala: Možno že aj je...


A pretože sme nechceli byť ako nemé, Cia podala Altovej ruku. No tá sa na ňu len znechutene pozrela a šepotom povedala, aby sme išli za ňou. Ja som sa nevedela dočkať, kedy konečne vojdeme. Už ako otvorila dvere som nemohla spustiť oči z ich nádherného vnútrajšku.


Altová nás previedla obrovskou chodbou priamo do jedálne, kde na stoličke už sedela stará Altová a pán Alto.



Vitajte dievčatá. Prosím, posadte sa, nech tento rozhovor máme už za sebou. prehovorila pani Altová.


Tak sme si teda sadli. Ich zlaté stoličky boli veľmi mäkké. Všetci sme boli ticho a nikto nič neprehovoril. Cia sa uvelebila na stoličku a ja som sa pozerala na pána Alta. Vyzeral, akoby ho niečo trápilo. Prosím vás! Začnite už s vaším rozhovorom! Dnes mám veľmi nabitý deň tak si pohnite inak somnou rozhovor nespravíte! Prekvapilo ma, ako pán Alto zareagoval. Čo sa nevie správať?


Dobre no tak pani Altová, začnite. Povedzte nám všetko o tom, ako ste vyrastali.
"Môj život nebol lahký. Ako malá som pochádzala zo 6 súrodencov. Mama a aj otec všetkých priveľmi rozmaznávali. Len na mňa vždy zabudli. Ako napríklad na Vianoce. Všetci zdobili vianočný stromček. Chcela som pomáhať aj ja. Lenže všetci ma len odhánali aby som to nechala tak, že som ešte malá a stromček ozdobím škaredo. Nastal štedrý večer. Všetci pomáhali mame v príprave jedál. Ale mňa zase odhánali, že určite by som niečo pokazila. A ked bolo všetko navarené, posadali sme si za stôl, pomodlili sme a najedli. Presunuli sme sa k stromčeku a všetci si hladali pod stromčekom darčeky. Nebolo to nič extra. Väčšinou sme dostávali ponožky alebo ovocie. Všetci si našli svoj darček len ja nie. Mohla som hladať aj celý večer, ale môj darček nikde nebol. Nedalo mi to, a spýtala som sa mami, kde mám darček. Tá mi oznámila zarážajúcu vec. Na mňa ževraj zabudli...! Celý večer som bola smutná ale všetko prešlo. Takto to bolo stále. Všetci ma len odsudzovali a nenechali ma nič robiť. Ale vyrástla som a začala som chodiť do školy. Učila som sa veľmi dobre ale na vysokú som nešla, lebo rodičia ma nechceli pustiť. Že načo mi to bude. Stredná mi stačí. Ale mne to nedalo a tak som robila všetko pre to aby som sa tam dostala. Našla som si brigádu a nejako som si našporila na školu. Aj tam sa mi darilo a tak mi raz môj triedny učitel povedal, či by som nešla do jednej výborne platenej firmy. Súhlasila som a tam som stále stúpala a stúpala vyššie až som zbohatla a kúpila som si dom vo Francúzsku. Tam som stretla v obchode Alta. Hned sme si padli do oka, vymenili si telefone čísla a stále sme sa stretávali. Nakoniec sme sa do seba zamiľovali a teraz žijeme spolu. Kúpili sme si tento dom a ja som o rok neskôr ako sme tu bývali porodila našu maličkú. S mojimi rodičmi som sa doposial nestretla a ani s mojimi súrodencami nie. Nezaujímajú ma. Aj tak to boli len obyčajný bezcitný ľudia." Wááw! Mali ste... Zaujímavý život. Dobre a máte to všetko zapísané? Lebo nechcem sa znova opakovať. Prikívla som a prešla som na pána Alta. Teraz nám o sebe povedzte niečo vy. "Nieje to moja povinnosť! Ale dobre. Moje destvo zase bolo kľudné a mal som len jedného súrodenca. S tým som vychádzal ale na vysokú som nešiel. Ukončil som strednú a bol som šťastný že konečne vypadnem. Začal som robiť v menšej firme ktorá mi dobre vynášala. Aj ja som postupoval dalej a dalej až som zbohatol natoľko, že som si kúpil malú reštauráciu na okraji mesta. Začal som zarábať ešte viac až sa zo mna vykľul boháč a o tom ako som sa dal do kopy s manželkou vám už povedala. To je všetko. A viac vám nemienim povedať nič! " A vychádzate s nimi ešte stretávate sa spolu? Povedal som vám že dalej nepoviem nič!



Dakujem a ešte by sme si chceli popozerať váš dom aby každý videl ako bývate. No v tom ma rýchlo prerušila malá Altová. Hééj! Ale najskôr sa padajte prezliecť! Na to aby ste si popozerali náš dom musíte mať kráľovské šaty! V mojej izbe na vás čakjú!


Čo to tá trepe? Nwm. Potichučky sme sa rozprávali ale dlho nie. Malá Altová nás rýchlo volala aby sme ju nasledovali, kde je jej izba.


Ste nádherné! Dokonale by ste sa mi zmestili do obrázka! Zajasala malá Altová ked nás videla už oblečené v jej šatoch ktoré pre nás kúpila. Cítila som sa ako malé decko!


Naozaj musíme byť takto oblečené? Jasné že musíte! Inak nebudete mať prehliadku domu!!! Jačala ako splašená! Dobre mi liezla na nervy! Čo si to to decko dovoluje? Inak nechápem prečo sme tam vôbec išli! Šťuchla som do Cii a tá sa len znudene pozerala dalej. Kde je pani Altová a pán Alto? Vyzvedala som, ked som ich nikde nevidela. Ockovi volali s práce že má ísť do práce lebo nastal nejaký problém. A mama sedí v kuchyni. No super! A prišli sme o pána Alta. Totižto, to on ma dosť zaujímal, ako nám vysvetlí čo a kde sa nachádza vonku a ako na to prišli aby to tam bolo... No nič...



Pred odchodom von som sa ešte pozrela do zrkadla a zamysela som sa. A čo keby som naozaj žila takýto kráľovský život? Možno by ma to aj bavilo. No s môjho snenia ma vyrušila pani Altová.



Vyšli sme von. Konečne som sa nadýchla čerstvého vdzuchu! Páchlo im to tam po starobine. Dohovie aj odkial majú tie nábytky! Toto je naše menšie bludisko. Dali sme si ho spraviť ešte ked sme sa sem nasťahovali. Starajú sa oňho dvaja profesionálny záhradníci.



Toto je náš veľký bazén. Bol spravený asi pred pol rokom na obrovské žiadanie našej dcéry. Ale aj tak sa tam nekúpe.



Náš dom odzadu. A inak dom sme nemali ružový ale sivý. No avšak na žiadanie našej dcéry sme ho nafarbili na ružovo. Oni si teda tú svoju dcérušku poriadne rozmaznávajú. Všetko robia len na jej požiadavky. A navyše, podla môjho vkusu nad dverami je málo okien a vyzerá to holo.


A nakoniec sme sa išli pozrieť na ich najelpšie miestečko na ich dome. Ten krásny výhlad! Majú výhlad na celý Sunset Valley! Nemohla som prestať. Zavila som na celé mesto. Bol to tak úžasný pocit.

A ten ich nádherný výhlad na vodpoády!



A na záver našej exkurzii sme sa odfotili a v pozadí boli vodopády. No čo ma asi mrzelo bolo to, že na fotke nebol pán Alto pre jeho pracovné povinnosti.


Nuž, a na záver sme poprosili fotografa, nech nám spraví CRAZY fotku. :D Myslím si že sa vydarila. Tak o týžden sa znova stretneme a tento raz budeme skúmať rodinu Gothových! Tak nabudúce... :D
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Bastet - Ach

3. 2. 2012 19:52

Už prešiel viac než týždeň a ničnové.

Autor - Re: Ach

8. 3. 2012 15:27

Sorry uz sem nechodim.A nebudem sem pridavat ani komixy a ani obrazky. Smola vypadla mi hra a ani uz nemam Sims lebo moja sestra mi to dokazila. :I Je mi to luto. Vsetkym sa ospravedlnujem

LuVa - Re: Re: Ach

30. 1. 2013 9:32

Ani si SIMS nemusela mať ! Mne by vobec nevadilo keby na fotkách neboli pozy alebo niečo také, keby to bolo aj o ničom by to bolo lepšie ako okopírovať blog Cilky !

Wewuška - Krádež ty pi*a

27. 11. 2012 17:35

Hej ty sopľaňa, čo si to dovoľuješ ? Kradnúť komixy a články od Cilky . Neviem či by sa ti to čo robíš jej páčilo ? Cilka je už na teba poriadne nasraná . Ak s tým okamžite neprestaneš , tak si ťa nájdem a zmlátim ťa tak že nebudeš vedeť ani pohnúť prstom a nie ešte kopírovať blogy . Ty zkur*ená p*ča . Neboj sa ja si ťa nájdem a zakrútim ti krkom . Ja ťa už poznám ti krava mne si blog kopírovala tiež . A skončilo to rozpadom blogu . Ale to ti dobre vieš. Ja som to zažila a nechcem aby to zažíval aj niekto iný . Takže si dobre rozmysli či napíšeš vlastný komix alebo budeš kopírovať . A ešte jedna vec Cilke sa za nepríjemnosti ktoré si spôsobila ospravedlníš a to verejne priamo na jej blogu ak nie tak uvidíš, ako s tebou zatočím. K*rva

Bastet - Pekné

17. 1. 2012 20:57

Sem budem chodiť je to tu super!!!!

Anna - nie

31. 12. 2011 19:53

Gothový majú syna! !! nie to Altosovi a Langrabovi a Gothovi - zakladatelia , zakladatelia sú Landgrabovi a Gothovi, teda zakladatelia nemajú radi rodinu Alto a Alto nemá rada rodinu Gothový a Langraboiví nieje to náhodou tak?

Matúš - hahahaha

26. 12. 2011 17:51

Už sa teším na další diel aj tento bol super , a rodinu Gothových , teda ja ja mám tú hru a oni teda tí Gothový chodia v čierno okrem ich dcéry , a túším nemajú moc radi tích zakladatelov mesta nie?