Choď na obsah Choď na menu

Naive 1.časť

28. 11. 2011
Tak, dnes je tu prvý diel komixu- Naive. Konečne som začala písať nový komix, lebo ma už nebavilo nič nerobiť na blogu. :P


 



Bola streda ráno. Viola ležala v Hanzovej posteli a objímala ho. Oby dvaja boli len v spodnom prádle, takže viete čo sa asi dialo v noci.

 

 

 

 

Viola sa zobudila ako prvá a pokúšala sa zobudiť Hanza. Zvodne sa pozrela na Hanza. Bréé ránko Hanz :). Zahlásila jej milučkým hlasom. Ako si sa dnes vyspal? :) No Hanz neodpovedal a stále sa pozeral do zeme.

 

Už ťa nepriťahujem že?! Našiel si si druhú! Lepšiu než ja že?! Hovor! Kto to je?! vyčítala Viola Hanzovi, aj ked ešte nevedela čo Hanza trápi.

 

Hanz sa na Violu hned vrhol, chytil jej ruky a čuchal jej voňavku ktorá jej ešte rozvoniavala po celom tele. Ako môžeš povedať takú hovadinu? Hm? Moja maličká ja ťa budem milovať vždy!

 

Viola si vydýchla. Hanza totižto veľmi milovala. To som rada Hanz že ma miluješ ale, čo ťa skutočne trápi?! Neboj sa mne môžeš povedať všetko. ubezpečovala Hanza.

 

Hanz teda Violu pustil a povedal jej aby si sadla. Viola nahodila lákajúcu pózu. Hanz jej stále pozeral na zadok a ledvaj sa vykoktal. Ehm. No Viola takže, ty vieš že som populárny... Uhmmm... A volali mi s Nemecka. Chcú aby som tam išiel vystupovať. Budem tam len na týždeň tak sa neboj ale... Chcel som že... Či by si sa mi nepostarala o môjho psa. Viola prekrútila očami. Nie za to, že Hanz ide na koncert. Na to už bola celkom zvyknutá ale bola naštvaná, že jej Hanz zveril jeho psa. Ona ho totižto nemá moc v láske lebo naposledy jej ocikal nohu a zničil jej značkovú kabelku.

 

Jasné! Rada sa ti postarám o psa! povedala Viola aj ked to "rada" tak vôbec nemyslela, no čo ona neurobí pre Hanza. Fúú ale som si vydýchol! Dakujem Viola keby si to odmietla, musel by som si niekoho zavolať a zase mu platiť a tebe takto zaplatím pusinkou alebo niečím iným... :). Po Hanzových slovách vošiel do izby jeho pes. Pravdepodobne ho počul tak prišiel svojho pánička pozdraviť. Začal vrtieť chvostom a vyplazoval jazyk, pri čom sa usmieval na svojho pána. Jééééj on je zlatý! zase zaklamala Viola Hanzovi. No dobre. Musím už ísť. Dnes zase do tej blbej práce.

 

Čakaj! Zabudla si na pusinku :*. Jemín, ty si zlatý! No kto by Hanza nemiloval?

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

KOMIX - SI TRÁPNA!

29. 11. 2012 17:06

Ježiši, že taký človek existuje. Si trápna že okrádaš. To už nemáš nič na práci. NEZNÁŠAM TAKÝCH LUDÍ. ACHH! TRAPKA. Sorry ale keď sa naštvem tak neviem prestať!

Nicoll** - PRESTAŇ!

25. 11. 2012 10:12

Ako si môžeš dovoľovať kopírovať všetky komixy CILKY ! Si úbohá ! Okamžite vymaž všetko čo nie je tvoje na tejto stránke ! Okamžite ! Si taká úbohá ako keď ... Ani sa to nedá opýsať vlastne ! Proste úplne trápna ! Hneď teraz to všetko vymaž ! Zajtra to tu skontrolujem zasa a keď to nebude vymazané tak uvidíš čo sa stane ! Ale nebude to nič príjemné ! Takže, môžeš sa pustiť do vymazavania ! Hlupaňa ! A ešte si aj komix Naive začni kopírovať ! Nestačili ti minikomixy a Fraud A Castway ? A všetko ostatné čo si odkopírovala ! Si úbohá a ako vydno lenivá ! Lebo píšeš si tu že rada robíš komixy ! Ok, tak si aspoň jeden urob a nekopíruj všetko ! Radšej si tam napíš : -Rada kopírujem komixy- ,.. Á, už viem prečo kopíruješ práve od Cilky ! Lebo má najlepšie komixy a chceš sa jej vyrovnať ! Ale nikdy sa jej nevyrovnáš ty úbohé malé decko ! " že NIKOLKA " Krava ... Fakt sa priznám že nenadávam rada ale tu to už nejde, veľmi si ma nasrala, komix Naive ti už nedovolím skopírovať !!!

Cilka - Prestaň!

24. 11. 2012 21:31

Pozri sa, prestaň mi kopírovať komixy a všetko ostatné! Poriadne si ma teraz vytočila! Nie je ti to blbé? Mala by si sa nad sebou zamyslieť a všetko, čo nie je na tomto blogu tvojej tvorby okamžite vymazať! Že sa nehanbíš, naozaj ťa nechápem! Je to naozaj úbohé a pokiaľ si si myslela, že na to neprídem, tak si sa veľmi mýlila! Dobre, ukradla si mi minikomixy, komixy a všetky moje šou ale s týmto si ma riadne vytočila!