Choď na obsah Choď na menu

Čo sa stane ak neposlúchneš

13. 11. 2011


Skončili sa škola a toto bol posledný deň v škole. Deti a teeni dostávali vysvedčenie a ako pre koho dopadlo dobre. A kto je toto dievča?

 

... v starých, nemoderných pančuchách... Viete si ju predstaviť?

 

A tu ju máme. Toto je Emily. V škole takzvaná šprtka. Nevie sa obliekať a vlasy má naozaj hrozné! Emily má sestru, ktorá je od nej o 2 roky staršia a ktorá má frajera a je presne opačný typ ako Emily. Volá sa Tina. Mamu má tiež a otec je práve na služobnej ceste a vrátiť sa má až o týždeň.

 

Fúúúj čo to tu smrdí?! pokrčila nos Emily hned ako vošla dovnútra.

 

Ty ma vždy tak odpíšeš Emily... :D zasmiala sa Emilina mama ktorá varila vafle. Emily k nej prišla a začala sa vypytovať: že sú to neni vafle že?! Povedz že nie dobre vieš že tie nemusím! Nuž Emily, sú to vafle.

 

 

Emily sa znova zamračila a zahundrala si. Akože prečo musíš robiť stále tie blbé vafle?! Už mi to leze na nervy! V poslednej dobe ich žereme stále! Emily nechci ma naštvať! Za chvíľu budú a budeš ich jesť! A inak ozaj, aké bolo vysvedčenie? Na túto tému Emily hovoriť nechcela. Ale prečo? Ved je to šprtka ktorá má na vysvedčení samé jednotky!

 

Vafle bolo zachvílu hotové a mohlo sa ísť jesť. Mami a kde je vlastne Tina? Vo svojej izbe s Davidom. Ty kokšooo! Ony ma chcú asi naštvať! A akože prečo? No tak mami! Si ani nevieš predstaviť ako im závidím! Ja som napríklad frajera ešte nemala. Na to máš ešte čas! Emily stíchla a položila si tanier na stôl.

 

Začala sa napchávať vafle a sústredila sa kedy to povie mame. A čo? No predcsa to, že chce ísť na párty. A na akú? školskú... Boli tam pozvaní všetci žiaci a Emily chcela ísť tiež. Lenže takto by ísť nemohla a tak sa chcela najskôr mami spýtať na povolenie či môže ísť a potom by išla za sestrou či bi sňou niečo nespravila. Nakoniec sa vykoktala a mame to povedala. Tá jej to dovolila ale dávala jej asi 1000 pokynov čo robiť a čo nie.

 

Ešte ani nedojedla a už sa rozbehla do Tininej izby. Ach jaj! Toto je teda nezbednica! :) pomyslela si Emilinina mama ked počula dupoty Emily.

 

Otvorila dvere a naskytol sa jej záviditeľný pohlad.

 

Tina sa objímala s Davidom a muckovali sa. Emily si tam namiesto Tiny predstavovala seba a Fina. - chlapca do ktorého je tajne zamilovaná.

 

Ked tam stála a stále si ju nikto nevšímal, rozhodla sa teda že odíde a nebude ich vyrušovať. Ale Tina ju zastavila.

 

Rýchlo sa postavila s postele a spýtala sa čo chce. Emily jej to presne vysvetlila. Dobre! Už sa teším! Tvoj návrh príjmam! Emily s touto odpovedou vôbec nerátala. Myslela si, že ju odkopne ako vždy.

 

Ešte sa tam rozprávali a Tina sa Emily pýtala ako chce vlasy aké oblečenie... Ale ten drzý David ich vyrušil. Notak dievčatá! Emily nechaj mi moju dračicu! Dúfam že je vám jasné že ho nikto nevnímal. Tina teda nachystala Emily nejaké šaty s jej šatníku a už bolo treba len počkať na Emily, kým sa prezleče.

 

Ty si úžasná! jasala Tina. A ty David odhod tú cigaretu! Dobre vieš ako mama neznáša ked fajčíš v dome! A ak celkovo!

 

Takto dopadla Emily. Myslím si že sa jej to naozaj hodí.

 

Presunuli sa do obývačky a teraz bolo potrebné spraviť ešte dva kroky. Vlasy a make-up. Neboj! Budeš krásna a všetci chalani sa budä za tebou otáčať!

 

Perfektná!

 

 

 

 

Mami takže odvezieš ju? No ano len si dávaj pozor Emily!

 

Emily prišla včas. Na párty bolo už dosť ľudí a vítala ju tabuľka s programom. Ale ten Emily nezaujímal. Zaujímalo ju jediné- Fin.

 

Sadla si za jeden stôl a pozorovala ostatných. Ach, keby aj ona mala také šťastie ako druhý. Ona nemá ani kamarátov.

 

 

Emily videla na parkete Fina. A okolo neho žiadny kamaráti a žiadne dievčatá! Dokonalá príležitosť pre Emily. Ona nikdy netancuje ale tento raz ju to na parket veľmi ťahalo.

 

 

Ahoj! Emily neverila svojim ušiam! Fin ju oslovil? Nechceš si zatancovať? Emily sa celá klepala ale nechcela byť znova taká ako aj bola. že sa vždy utiahne do ulity.

 

 

Si strašne pekná Emily. Neviem kto ťa menil ale krásne ťa zmenil. Emily sa červenala ako ešte nikdy predtým. Všetko jej bolo trápne a preto sa chcela ísť schladiť. A tak povedala: Fin, ja si idem dať niečo jesť počkaj ma pri tamtom stole.

 

 

Nemôžem tomu uveriť! Toto sa mi určite sníva! Emily nemohla uveriť tomu čo Fin povedal. Krásna? Emily prešla chuť na jedlo a tanier vrátila naspäť. Nemala náladu na jedlo. Mala náladu len na Fina.

 

 

A kde máš tanier? Myslel som si, že si ideš pre jedlo. No to áno ale najeko mi prestalo chutiť. A tak teda zostali sedieť. Stále sa spolu rozprávali a pozerali sa na tie drevá, čo sa odvážili tancovať.

 

Potom znova tancovali ale Fin si pozreboval odskočiť. Emily musím si odskočiť, počkáš tu na mňa? Jasné jasné...

 

 

Emily tam teda stála a čakala na Fina. Lenže zrazu ju zo zadu chmatla Tina, otočila si ju k sebe a hned spustila: Ach Emily ešte že som ťa našla! Neropzrávaj sa stým Finom! Išla som na fb a vieš aký mal na fb Fin status? že dnes konečne zabalí tú šprtku Meriedovú a potom ju pred všetkými strápni! A navyše bolo na tom 15 lajkov! Rýchlo som sa sem s Davidom ponáhlala!

 

Emily sa nad tým len zasmiala. Hahaha Tina...! Ty si myslíš že ti uverím? Nevieš sa zmieriť stým, že mám krajšieho a že má o mňa konečne niekto záujem! Ale nie Emily!!! Vieš čo? Kašlem na teba! Dnes ma nechaj napokoji!

 

 

Emily odyšla od Tiny a hned za ňou prišiel Fin. Ked ju videl takú skleslú, nedalo mu a opýtal sa čo sa stalo. Emily hned že nič ale rozmýšlala nad Tininimi slovami. čo ak je to naozaj pravda?

 

A čo takto zblížiť sa? ;) Ouu... :D Fin začal s Emily flirtovať.

 

Fin tam šepkal do Emylininho ucha všelijaké lichotnosti. Dlho sa tam maznali až kým Fin nenavrhol: A čo takto ísť k tebe? Ummm dobre mama neni doma išla ku kamarátke tak môžme.

 

Acch kde máš izbu? vypytoval sa Fin a pritom obchitkával Emily. Podme k mojej sestre ja nemám veľkú posteľ. Fin si teda na ruky naložil Emily a smerovali to k izbe.

 

Tam sa zvalili na posteľ a začali sa pusinkovať. Fin stále obchitkával Emily. Zvliekol s nej šaty a ona z neho...

 

Nakoniec tam ležali nahý.

 

Ach! Ja ho milujem! ---Milujem ťa!!!! kričala Emily.

 

Ked už spolu dorobili to čo dorobili, hned zaspali. Teda aspoň Emily. Ale Fin bol hore. Ach Emily. Ty si bola veľmi ľahká rybička. Ale nebola si zlá...

 

Nastalo ráno. Aaaach! Mňa všetko bolí. Čo som vlastne včera robila? Ahhaa Fin...

 

Hned utekala k notebooku a smerovala na facebook. Chcela tam Finovi napísať aké to bolo super ale zbadala status Fina. Ten, presne ten, čo jej hovorila Tina.

 

 

Niéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Emily klačala pri posteli a plakala. Emily čo sa stalo?! Emily!!!

 

Tina mala si pravdu... Mala si pravdu... pravdu... hovorila roztraseným hlasom Emily.

 

Vidíš! Ja som ti to hovorila Emily... Ja som ti to hovorila... Toto sa stane, ked nepočúvaš!
 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Violet - ježííííííííš krásne ,krásne perfektné!!!

31. 12. 2011 20:03

máš velikú FANTÁZIU ,perfektní komix teším sa na další diel velice pekné fakt

Janka - Uuuuuuuzasneeee!!

14. 11. 2011 14:29

Velice pekne!!!!!!

Autor - Re: Uuuuuuuzasneeee!!

25. 11. 2011 10:57

Oooo dakujem Vám !! :)

Michal spoluziak - Pekne

19. 11. 2011 15:18

Nina mas peknu stranku. Urob ma adminom :)