Choď na obsah Choď na menu

Fraud

No tak pripravujem nový komix ktorý sa volá Fraud-podvod. (teda aspoň myslím že to to znamená ) Teraz som sa rozhodla sem dať úvod, možno zajtra alebo ešte dnes sem napíšem prvý diel. Takže click na celý článok a príjemné čitanie :).


 
rt
Toto je Molly. Hlavná hrdinka tohto komixu. Miluje modrú farbu a má 17 rokov. Je zapísaná do krúžku plavčíctva. ( taký ani neviem či vôbec existuje :D ) A pretože je výborná, závodí za ich školu. Zakaždým chodí trénovať na ich školské kúpalisko. Má jednu najlepšiu kamarátku ktorá sa volá Lilien. Stou chodí všade. Nakupovať, do školy, von, na výlety atd.

 

 
tazt

 
A toto je je naj kamarátka Lilien. Má 17 a pol. Nemá obľúbenú farbu. Zbožnuje všetky okrem čiernej a sivej. Je to taká kráľovná školy. No ale nad ňou je ešte Kiera. Tá je najväčšia kráľovná školy. Lilien je asi na 7 mieste kráľovnej. Veľmi jej záleží na tom, aby bola prvá. Robí všetko najlepšie len aby bola prvá. No čo už namyslená. Po oby dvoch stránkach. Myslí si o sebe že je najlepšia a taktiež sa s nikým nebaví. Len s Molly lebo tú pozná od školky. Ostatných len tak pozdraví no nerozpráva sa snimi a vždy od ľudí uteká. A pritom chce byť na 1 mieste kráľovnej!

 

 
Lazy
Toto je Nela XPyD. Nevolá sa ale tak ale hovorí si tak. Má 17 rokov a je taká divná až šlahnutá. :P A to nikto nevie prečo! :/ Taká je už dva roky. Jej obľúbená farba je zelemodružorančervenkastá. To znamená že jej obľúbené farby sú asi všetky. Stále otravuje Molly a Molly to lezie na nervy.

 

 
ana

 
A nakoniec Mollyna mama Anaie. Vyzerá milo a dobro. Ale taká nieje! Asi každý druhý týždeň má nového frajera a stále tvrdí, že to je ten pravý. No zvláštne! Za týždeň sa rozídu! Molly jej mama lezie na nervy a to už preto že si domov vodí cudzích chlapov. Jeden dokonca Molly obchitkával! To už Molly nezniesla, povedala to mame a mama sa sním rozišla. No potom vydržala mesiac bez chlapov a znova prišiel další. Robí ako pomocníčka v kuchyni. Najlepšie vie asi variť ale aj to asi len palacinky a vafle.

 

 
Tak, toto bol koniec úvodu dalši diel bude asi zajtra pretože ked tak pozerám na hodiny, dajko mi to nevychádza :P.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Alica - sak to je úžasné

31. 12. 2011 20:16

krásne postavi a rada by som vedela kto je tá Kiera ? mohala by si nám aj ju predstaviť ale keď nechceš nevadí do ničoho ťa nenútim