Choď na obsah Choď na menu

Fraud-1.časť

Fraud-1.časť

 

 

Toto je dom, v ktorom býva Molly a jej mama. Vybrali si oranžovú farbu, lebo v Sunset Valley oranžových domov moc nieje. ( za to u nás je asi každy oranžový :D )

 

 
Molly ležala na zemi vo svojej izbe a rozmýšľala: Aaach...! Dnes musím ísť zase na ten blbý trénink. Už ma to fakt nebaví! Zase ma predbehne Kely! Kašlem na takú robotu!

 

 
Nanana, robím dobrý obed, ej kuchárka aj somňa bude! pospevovala si Mollyna mama v kuchyni. Robila práve lievance s melonom. Ani si nevšimla, že za ňou stojí Lilien. Ehm, Ehm! Dobrý deň! Oh! Ahoj Lilien čo ty tu? Stále sa ma to pýtate... Ved nič prišla som ju pozrieť. Kde je? Je v izbe. Kde by aj inde bola! Mame nepomôže a... no ale Lilien už stačilo že vedela kde je Molly. Tak išla za ňou.

 

 
No tak vstávaj leňochod! skríkla Lilien ked prišla do izby Molly. Ty krava! Vieš ako som sa zľakla?! Nabudúce aspoň skús zaklopať! odvrkla Molly. A kde mám asi zaklopať ked nemáš dvere! Ach! No dobre ale neprišla som sa stebou hádať. Tak? Ideme sa kúúúpať! Do vášho bazéna! Zobrala som si aj plavky. No pod obliekaj sa. Lilien, koľko krát ti to mám ešte hovoriť?! V S-T-R-E-D-U mávam trénink! Si to už zapamätaj! No tak prosím! Len na chvíľočku! A potom stebou pôjdem na trénink. Molly začala silno rozmýšlať. ísť či neísť? Ale pretože sa jej na trénink nechcelo ešte ísť, súhlasila.

 

 

No ideš? Alebo si sa zasekla? začala Lilien na Molly ked videla že Molly zaváhala. Ale čo ked sa teraz unavím a na tréninku nebudem vládať? Potom ma Kely predbehne a vysmeje! To už neznesem a volačo jej asi poviem! Opovážila by si! Kely nikdy neuraz lebo ona vie že sa spolu bavíme a potom by povedala najvyššej kráľlovnej školy že sa spolu bavíme a že si jej vynadala. Potom by ma zbavili funkcie! Ty si hrozná. dodala Molly.

 

 
Potom už Molly vliezla do bazéna. Tam na ňu Lilien hned "zaútočila" čož sa Molly nepáčilo preto len na Lilien nahučala a vyliezla von. A máme po zábave...! Ach Molly ty sa nevieš zabávať. skríkla Lilien na Molly ked vychádzala s vody.

 

 
No čo už ideme? Kde...? ospalo zívla Lilien. Na trénink. Už sa začína stmievať. Tam prídeme asi o 10! Pod zdvihaj sa ideme. či Lilien chcela alebo nie, musela ísť lebo inak by už asi nemala žiadnu kamarátku.

 

 
Na trénink prišli neskoro. Už tam skoro nikto nebol len pár deciek. Molly bola úplne pomalá. AAch! Ty lež prídeš, bude aj polnoc! -zahučala Lilien. Lenže vieš keby sme išli skôr, mala by som viac energie. Cez večer som ospalá. Skoro som sa tu utopila. Ešte že tu neni Kely. Som teda zvedavá ako zvládnem zajtrajší trénink! -potom si sadla na okraj bazéna a Lilien do bazéna vhupla.

 

 
Tam sa rozprávali. Lilien už by sme mali ísť. Každú chvíľu bude zákaz vychádzania. Oh pst! Molly Blake je za tebou a pozerá na teba! čo?

 
Nepozeraj sa na ňho! Potom konečne prešiel. Lilien podme už preč! Aaaach dobre ty srabka. Lilien vyšla s vody a išla sa prezliecť.

 

 
Ale číhala na ňu Nela. Sedela na lavičke a ked videla, že Molly odchádza, zase išla otravovať.

 

 
Ahooooooj Molly! Dáš si cukrík? Alebo radčej čokoládu? Mám oboje! a začala sa usmievať. Nela nechaj ma! Mala by si inak už aj ty ísť domov! Zachvílu je zákaz a... Kašlem ja na zákaz! No dáš si? Ked si vezmeš budeš krajšia! zase sa hlúpo usmiala a takto sa tam hádali poriadne dlho. Nakoniec počuli húkačku. Policajnú. A sme v riti! Vidís to za teba! skríkla na plné hrdlo Molly a oplula Nelu.

 

 
Doma na Molly už čakala jej mama. Molly! čo to má znamenať?! Prečo sa večer túlaš po uliciach?! A ty Lilien by si mala ísť tiež domov! Tvoja mama ťa tam už určite čaká! Ja... Dobre teta. Tak ahoj Molly a... Doví... teraz prešla Mollyna mama ( zabudla som ako sa volá preto stále píšem Mollyna mama :D ) na Molly a začala znova: Teraz padaj dovnútra, poumývaj sa a šmýkaj spať! Molly len sklopila zrak do zeme a zhrbená sa pobrala dovnútra. Presnejšie do jej izby ktorá bude teraz asi jej vezenie.

 

 
Tam si vybrala notebook a išla n facebook. Bola prihlásená Lilien. Tak si začali písať.
Ahoj Lilien. Mám pravdepodobne domáce vezenie. Takže neviem ani či prídem na tú sútaž v plávaní.
No Molly ty to máš ešte dobré! Mňe mama zakázala ešte jesť a chodiť na počítač. Len teraz sa kúpe tak som využila šancu. No ale domáce vezenie nemám. Ale určite ťa tam pustí! Ved keby si neprišla, zadrhla by ťa asi celá škola. Dakujem za podporu Lilien! Asi sa vyparím oknom ked ma nepustí. Jááj to by si sa buchla teda. Máš izbu na poschodí. takto a podobne si písali asi do polnoci. Potom bola Molly ale strašne unavená...

 

 
A tak ako sa zvalila na posteľ a aj zaspala...

 

 
Pokračovanie na budúce...

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.