Choď na obsah Choď na menu

Castaway

Castaway 1.časť





15:25


No táák Jena! Kedy chceš už ísť? povedala Ellie ktorá bola u Jeny a sedela na jej posteli. Nemôžeš predsa takto stále sedieť a pozerať do toho notebooku. Zachvíľku nám ide lietadlo. Bud už ticho Ellie! Ja tu pozerám nejaký hotel, kde by sme sa ubytovali ale som zúfalá! Žiadny som nenašla! zúfalo odvrkla Jena. Ty si nenormálna! Ja nechcem zmeškať lietadlo! Ja chcem ísť preč! Preč s tohto mesta daleko! Tak sa zdvihni a nachystaj sa! Ellie už naozaj dochádzali nervy s tým Jeniním prístupom.


Ved ja už som prichystaná, len treba doladiť môj make-up! povedala znudene Jena a vypla notebook.


Prosím ťa pripomeň mi, prečo sme kamarátky... Ellie aj Jena sa zamyslely a potom spoločne vykríkli : Lebo sme oby dve šlahnuté! a začali sa spoločne smiať. ( ja viem zase je pozadie písma biele)


Po ukludnení sa, išla Jena pri jej zrkadielko a skrášlovací "salonik" upraviť. Ellie sa zatial rozvalila na posteľ a zívla si.


Čo zívaš Ellie? Nebodaj sa nudíš? Ved vieš že som dlho pred zrkadlom! a začala sa v zrkadle kontrolovať. Make-up dobrý, pupáčiky žiadne... Ej ale som krásna! zalichotila si Jena.


Jena prepáč ak ťa teraz urazím, ale nezdá sa ti, že si o sebe nejako moc myslíš? ozvala sa Ellie a stále mala zatvorené oči. Ale ale dobre Ellie... Sa nepokakaj! potom sa pozrela na hodiny a zhrozila sa. Hííí Ellie už je 16:15! By sme už mali ísť! Ellie sa zlostne zatvárila, rýchlo sa zodvihla s postele a spolu s Jenou si zobrali kufre, Jena pozankínala dom a išli tam kde treba. Na letisko.




Jááj ja sa neuveriteľne teším! Toto bude moja prvá dovolenka! Dúfam že mám všetko!..! Keiny si kľakla pri kufre a obzerala si ich. Pritom rozmýšľala či jej niečo nechýba.


Crrn! Crrrn! Zvonil Keiny mobil. Ano? Keiny?! Prosím ťa dúfam že máš všetko! Nerada by som bola keby ti niečo chýbalo. Neboj sa mami mám všetko. Ach no dobre. Aj s ockom ťa pozdravujeme a dávaj si pozor! Ano, ano... Ahoj. a zložila.


Ale Keiny si nebola istá či má naozaj všetko, tak sa ešte raz preistou pozrela do skriňe. Mám všetko. Ešte že tak. s úľavou si povedala a pozrela na hodinky. Bol najvyšší čas ísť.


Ach nemôžem tomu uveriť! Prvý krát na dovolenke! Jupí! poskočila si Keiny ale potom už vážne išla.


Dúfam že mám všetko. Nerád by som bol, keby som nemal so sebou všetko, čo je pre mňa k životu potrebné! rozmýšľal potichu Domino.


He he he.! Dúfam, že tam budú nejaké pekné kočky. rozmýšlal nad tým Domino. Rád by som sa s niekým zoznámil. Oooha. Wooho!


Ach! Ahoj moja najobľúbenejšia gitara! Budeš mi chýbať. Škoda, že som si nezobral teba. Táto veta bola posledná, ktorú Domino povedal. Potom sa už zdvihol a išiel na letisko.


Pixie sedela vo svojej izbe a neuveriteľne sa tešila na jej dovolenku snov. Bude tam určite výborne! Skvelá pláž, skvelé drinky a skvelí relax!


Tak sa teším! Tak sa teším! Tak sa teším! Huhhúú! Super!


Pred odchodom sa ešte pozrela do zrkadla a potom už išla.


Haloo mami oci ja už idem! Dobree zlatko! Ja som v sprche tak nemôžem sa stebou rozlúčiť a otec išiel na poštu tak ahoj! kričala Pixiina mama.


Pixie teda vyšla z domu, položila si kufre na chodník a pozrela sa na ich dom. Bude mi to tu chýbať. Ale ved nebudem na tej dovolenke večne.


Potom sa postavila o kúsok dalej a čakala na taxík, ktorý ju zavezie na letisko.


Medzitým sa po parku prechádzal Noah. Išiel tiež na letisko, ale nemal kufre. To preto, lebo na letisku ho čakala jeho frajerka, ktorá mu kufre mala dať.


Och zlato! Bola si výborná ale zachvíľu už budem musieť ísť. kričal Vill na svoju frajerku, ktorá bola v kúpeľni. Je bohatá a býva na najdrahšej štvrti v meste. Aaach no škoda. Veľmi dobre sa stebou trávia voľné chvíle. Ale ked prídeš , nezabudni ma znova navštívíť. a s kúpeľne bolo počuť ohromný smiech.


Ale ja už musím. Kde mám šaty? Tam kde si si ich nechaaal. Aha pri okne. Vill sa teda rýchlo išiel prezliecť. Ved už aj tak meškal.


Tak ahoj. Ahoooj.


Nemôžem tomu uveriť. Ako som mohol vyhrať tú súťaž? Zoe stále myslel na tú dovolenku ktorú vyhral.


Vyhral ju ked posielal kupon z novín do súťaže o dovolenku. Býva v malej bytovke. Chudobnej a odpornej. A na dovolenku sa vybral preto, aby si konečne odpočinul od jeho hlučných susedov. Ale aj s iných dôvodov.


Pokračovanie na budúce.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Sylvinka - Hahaha

20. 9. 2012 18:57

Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa