Choď na obsah Choď na menu

Castaway č.3

29. 11. 2011
Na tento diel sa dosť teším. :P Viacej už nepoviem! :D Tak click na c.č.

























Nastalo ráno. Lietadlo padlo na tento ostrov a zomrelo tam kopec ľudí. Pixie prežila, teraz ale nevedela, či ako jeiná. Trmácala sa po ostrove a ani nevedela kde je. Nič nevedela. Pri jednej palme zastala a chytila sa za srdce. Začalo ju bolieť.
Rozhodla sa teda, že si pôjde sadnúť.


Sadla si pri pláž. Pozerala na vodu, na oblohu a ešte stále sa nespametala. Prežila som len ja?...potichúčky vyriekla. Už už sa chcela rozplakať ked zrazu počula krik. Dievčenský.


Kričalo to dievča. Hned už aj! Hned som pri tebe! V Pixiinom hlase bolo počuť menšiu radosť. Prečo mi tak niekoho pripomína? pomyslela si cestou k nej Pixie.


Rýchlo si k nej klakla a išla jej zdvihnúť tvár. Och nie to si ty! Tá čo ma ohovárala v lietadle! Poo-oom-ož mi! Pixie chvíľku váhala. Má pomôcť tej ktorá je len obyčajná namyslená krava a každého koho vidí ohovára? Nuž, Pixie na ostrove nechcela byť sama.


Zobrala si ju na plecia a ťahala ju k jedinému peknému miestu. Bola to skala a okolo nej rastliny + menšia tráva a nedokonalé malé kvietky.


Položila ju na skalu a ona zaspala. Pixie si pri ňu sadla a opäť rozmýšlala. Je niekto ešte v tom lietadle? Čo ak áno? Mala by som ho ísť preskúmať. Lenže sama? Nie. Počkám kým sa zotaví táto. Ale ved to bude dlho trvať! Zatial tam všetci čo sú živý zomrú. Až tam niekto vôbec živý je... A... Túto vetu Pixie už nedokončila, lebo za ňou stál...


Vill.


Ej ej ej...! Toto nieje opustený zlý ostrov! Toto je nebo! Hlasno povedal Vill a je viac než jasné, že ho Pixie počula. Obrátila sa a Vill sa vtedy na ňu vrhol.


Pixie kričala aj ked si myslela že nadarmo. Tá sprostá Jena sa na ňu ani nepozrela! Ani sa nezobudila! Nechaj ma!!!!!!!!! Pusť ma!!!!!!!!! pokúsila sa Villovi dať facku a aj sa jej to podarilo. Jeho to ešte akoby viac rozúrilo a išiel si zvliekať nohavice. Drž hubu ty štetka! Teraz urobím to, čo som nestihol za toho debila! Ako môžeš byť taký neľudský!!!??!!! Havarovali sme na lietadli, kopu ľudí zomrelo, my sme tu zostali uviaznutý, bez vody bez jedla a aj toto dokážeš?!!!?!!! Pixie sa hrozne rozplakala.


Pusť ju ty hnusné prasa! Počula som hlas? Pixie neverila že by na tomto ostrove ešte niekto žil. No spoza pálm sa vynoril Domino.


Chytil Villa za golier a strhla sa brutálna bitka.


Domino vyhral svoju bitku. Zachránil Pixie. A teraz sa prac! Lebo inak s teba vymlátim dušu! Skríkol po Villovi Domino a Villovi nezostávalo nič iné, ako odísť ked nechcel pochodiť zle.


Teraz si Pixie stala pred Domina. Udržovala si ale aj od neho dosť veľký odstup. Dakujem. Tichúčko šepla až ju nebolo skoro vôbec počuť.


Krvácaš...


Vôbec mi to nevadí. Hlavné je že som ťa ochránil...


Ako sa vlastne voláš? Domino. Pixie. Teší ma...

Pokračovanie na budúce...

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

alena - ahoj

18. 1. 2012 20:19

kedy bude2 časť?