Choď na obsah Choď na menu

Castaway 2.časť

28. 11. 2011
Takže po dlhšom čase som sa odhodlala napísať 2. časť komixu Castaway. Bránilo mi to to, že?? No že sa mi zdalo že je tam moc obrázkov a nechcelo sa mi to písať. :P Ani teraz sa mi to moc nechce, no musím to napísať! Nech už to mám za sebou.

 


 

Castaway 2.časť

 

Ako prvá išla do lietadla Pixie. ( viem, na lietadlo sa to vôbec nepodobá :D ) Hladala si svoje miesto. Dlho ho teda nehladala. V lietadle bola úplne prvá.

 

Po krátkej dobe prišla aj Jena a Ellie. Najskôr sa dlho rozhliadali po celej miestnosti a stáli tam podľa môjho úsudku 10 minút. :D

 

Potom sa vybrali k svojmu miestu. Sadli si a znova sa všade pozerali.

 

Zrak im padol aj na pokojne sediacu Pixie. Chvílu sa na ňu pozerali no napokon prestali.

 

A samozrejme si začali medzi sebou niečo šuškať. Ohovárali Pixie. Skomentovali celé jej oblečenie. Ešte aj vlasy, doplnky, topánky a celý jej výzor. Kravy.

 

Ako dalšia prišla Keiny. Nesmelo sa poobzerala a potom si sadla. Mala miesto za Pixie.

 

Hned si vytiahla knihu a začala čítať. Je to taká menšia knihomolka.

 

Zrazu kráčal niekto za Pixie. Bol to Zoe. Smiem si prisadnúť? spýtal sa nesmelo. No Pixie ho odkopla. Čo nemáte svoje miesto?

 

Tak si sadol teda tam, kde mal sedieť. Odkopla ťa však? Ale vieš čo? Nelám si tým hlavu. Je to krava. Zoe Jenu vôbec nevnímal. Jena len prevrátila oči a pošuškala Ellie aký sú tu sprostý ľudia. ( či simíci? :3 )

 

Další prišiel Vill.

 

Po ňom Noah. Noah a Vill sedeli spolu.

 

Tuším tu niekto za nami sedíí. povedala Ellie Jene a šibalsky sa usmiala. Potom sa Jena pozrela na ňu a začali sa smiať. Noah a Vill si o nich mysleli svoje.

 

A ako posledný prišiel Domino.

 

Rozvalil sa na svoje miesto ako kráľ a všetci po ňom pozerali. No druhých pohlady ho nezaujímali.
Neskôr do lietadla prišlo aj viac ľudí, len išli do iných miestností. V tejto boli len Domino
Pixie
Zoe
Ellie
Vill
Jena
Noah
a Keiny.

 

Ked už lietadlo vzlietlo, Zoe sa odvážil a išiel znova pri Pixie. Pixie sa mu začala nejako páčiť. Tentokrát ho ale Pixie neodkopla ale dovolila mu pri sebe sedieť. Vieš ja idem na ostrov Twikky. Ty ideš kam? A čo ťa to tak zaujíma? Ty nemusíš vedieť kam idem! V Zoeovi teraz vyhasla posledná nádej urobiť na Pixie dojem. Ehmm idem na záchod. Vyhovoril sa Zoe.

 

A ked odyšiel Zoe, prišiel Vill. Smiem si prisadnúť? Pixie ešte ani neodpovedala a Vill si sadol.

 

Po chvíľke ticha Vill zdvihol ruku a snažil sa ju dať okolo Pixiiních pliec.

 

Domino sa na nich zvláštne pozrel. Ako keby závidel. :D

 

No Pixie sa toto flirtovanie nepáčilo. A dala to aj najavo. Ty idiot! Čo si o sebe myslíš?! Si odporný padaj preč! Ale ale notáák! Trošku by sme sa pohrali a táák. A Vill obťažoval Pixie dalej.

 

Prosím ťa prestaň sa toľko mrviť ty krava! zrúkol Vill asi na celé lietadlo. Prestaň! Pomoooc! kričala aj Pixie. Zrazu niekto poklepkal na Villove plece. Vill sa obzrel a dostal na tvár.

 

Potom sa tam strhla taká menšia bitka. Pxixie sa postavila a smiala sa na tom, ako Vill prehral svoju menšiu bitku. Taktiež sa smiali aj druhý ale zase další sa len nemo prizerali.

 

Nič ti nespravil? Naštastie nie. No keby si neprišiel, tak druhý by sa asi len sprosto pozerali. Potom sa na seba stále pozerali. Asi prebehla iskra :3. :D

 

No ich pozerani sa na seba prerušil Zoe. Tak čo Pixie? Už som. No potom jeho úsmev klesol a teraz už vážnejšie sa spýtal Domina čo sa stalo. Ten to v krátkosti vysvetlil a išiel si sadnúť na svoje miesto.

 

Neboj sa! Teraz ťa už nebude nikto otravovať. Budem stále pri tebe. Zoe. Nie. Chcem sedieť sama. odpovedala na to Pixie a už si sadala na svoje miesto. Zoe bol teraz ešte smutnejší ako predtým no nedal to najavo.


Ked si chcela Pixie lahnúť, niečo ju strašne miklo. Hrozne sa zlakla a tak podobne to bolo aj s ostatnými.




Jej ruky sa jej čoraz viac podlamovali a potom už bolo počuť letušku hovoriť že sa niečo stalo s lietadlom a ostatné veci. Všetci spanikárili. Lietadlo sa začalo nebezbečne hompálať na jednu stranu a potom na dalšiu.


Niektorý už ležali na zemi. S toho ako ich to hodilo si Zoe buchol hlavu a už ležal na zemi.


Ellie aj Jena pištali. Samozrejme už vedeli aj oni, že lietadlo nebezpečne klesá.


Pixie sa postavila a chcela ísť k Zoeovi. Lenže aj ju to miklo a spadla na zem. Ale tam kde chcela. Pri Zoa.


Naklonila sa k nemu a prihovárala sa mu. Našťastie Zoe ešte žil. Pixie sa rozplakala a jej obrovské kvapky padali priamo na Zoa.


Na zem padla aj Keiny. Tá vyzerala už úplne ako mrtva. Za malú chvílu jej začala tiecť krv. Bola celá ukrvavená a piskot ľudí stále neprestával.


Domino sedel na dlážke a pozeral sa na ľúdí, ktorý sa chceli všelijako zachrániť. On už vedel že bude koniec.


Ellie aj Jena už klačali pri sedačke. Druhá sedačka oproti nich sa spustila na nich a privalila ich. Nemohli sa vôbec hýbať. Kde ste!!?!! Halooo!!! kričala Ellie na tých dvoch čo sedeli za nimi. Tí už asi skončili! uplakane povedala Jena.


Nie my sme tu! ozval sa Noah. (dúfam že sa tak volá) Ležal pri sedačke a ani sa nepohol. Bál sa. Čo keby na ňho niečo padlo? My tu zahinieme! Zahinieme! opakoval Vill a držal si kolená. Nehcel zomrieť takto. A už vôbec nie taký mladý.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.